Reader Comments

Shkarkimi bajame Stone Përmes Trajtim Mjekësor

by Mr Wendy Pugh (2017-02-13)


link: Tonsil Stones Solutions: Causes, Treatment & Prevention

Ju mund të kërkoni për heqjen e gurit bajame, sepse ata janë duke shkaktuar probleme të, të tilla si një dhimbje të fytit, fryma e keqe, apo përshtatet kollitjes, është e rëndësishme që ju e dini saktësisht se çfarë janë mundësitë tuaja si. Ka shumë trajtime të ndryshme mjekësore që janë në dispozicion për heqjen e gurit bajame dhe shumica e tyre janë shumë të efektshme. Ndërsa disa nga këto metoda bajame heqjen guri shihen zakonisht si mjet i fundit për njerëzit me këtë çështje, ajo është ende e rëndësishme që ju të dini rreth tyre vetëm në rast.

Laser Shkarkimi

Mundësia e parë për heqjen e gurit bajame është trajtim me lazer. Ndonjëherë është e nevojshme për të kryer një procedurë gjysmë-invazive për të marrë gurë veçanërisht kokëfortë bajame jashtë. Një mjek mund të përdorin një lazer për të avulluar gurët që janë të paraqitura thellë brenda xhepat e bajamet. Ata që kanë bajamet me crypts thella janë më shumë të ngjarë të ketë nevojë për këtë lloj të procedurës së largimit gurë bajame për të marrë ato për shkak kollitjes ata nuk ka gjasa. Sa më thellë gurët janë në bajamet tuaj, aq më e vështirë që ata janë për të marrë jashtë. Ka një numër të vendeve të ndryshme, ku ju mund të shkoni për të marrë shërbimet heqjen lazer për heqjen e gurit bajame, por është e rëndësishme që ju të gjetur vendin e duhur në mënyrë që ju mund të merrni rezultatet më të mira të mundshme.

Antibiotikët Për bajame Stone heqjen

Mundësia e dytë ne do të diskutojmë për heqjen e gurit bajame është mjekim. Antibiotikët janë të përshkruara zakonisht për ata që kanë një infeksion të grykës për shkak të gurëve që janë bërë deri të paktën pjesërisht e baktereve. Një infeksion bakterial në bajamet mund të jetë mjaft e rrezikshme nëse nuk trajtohet, por antibiotikët janë efektive kur është fjala për të ndeshur infeksionin dhe eliminimin e inflamacion, si dhe çdo dhimbje ose siklet që ju mund të ndjehen. Një heqje e bajameve mund të jetë e nevojshme në mënyrë që për të hequr bajamet krejt dhe t'i japë fund infeksionit, edhe pse kjo nuk është gjithmonë rasti.

Shkarkimi bajame Stone Përmes Kirurgjisë

Mundësia e fundit për heqjen e gurit bajame është operacioni. Ndonjëherë është e nevojshme që të ketë gurë bajame hequr kirurgjike nëse gurët e tu janë shumë kokëfortë dhe nuk duan të dalin më vete ose me mjete të tjera. Ndërsa operacioni është sigurisht një masë e fundit për heqjen e gurit bajame, kjo është një opsion që ju do të jetë në gjendje të përfitojnë nga. Zakonisht njerëzit që marrin heqjen bajame guri kirurgjike janë të dëshpëruar dhe nuk kanë mundësi të tjera. Nëse heqjen lazer dhe metodat e ndryshme heqjen në shtëpi nuk kanë punuar për ju në të kaluarën, operacioni mund të jetë hapi tjetër për heqjen e gurit bajame.

Nëse bajame gurë tuaj nuk do të duket për të dalë ndonjë mënyrë tjetër, operacioni mund të jetë e nevojshme për heqjen e gurit bajame. Kjo procedurë është kryer me qindra mijëra herë çdo vit nga kirurgët.

Gjëja më e mirë në lidhje me kirurgji për largimin guri bajame është se ajo është gati 100% efektive, por duhet të shihet si një opsion i fundit turistik. Zakonisht njerëzit me këta gurë nuk e di edhe se ata kanë ata ose përfundojnë kollitjes ato, por ndonjëherë operacioni është i nevojshëm në qoftë se guri nuk do të duket për të dalë ndonjë mënyrë tjetër. koha e rimëkëmbjes nga heqja kirurgjikale guri bajame është minimal dhe një mjet anastezik lokale zakonisht mund të përdoret.